Cine suntem

Happy Child este o platformă de cumpărături online care vinde o colecție atent selecționată de jucării și produse pentru copii. Majoritatea furnizorilor noștri sunt din Uniunea Europeană.

Ce ne dorim

'Zâmbetele lor, bucuria noastră!' Credem că asta spune tot.

Jucăriile noastre

Alegem atent fiecare brand și produs din colecția noastră pentru a ne asigura că vor aduce zâmbete pe fețele copiilor. Fiecare jucărie este aleasă cu gândul de a crea o legătură trainică și de a aduce zâmbete pe fețele copilului tău.

Toate jucăriile și produsele noastre sunt special alese pentru a stimula imaginația copilului și a-i oferi experiențe educative. Selecția noastră încurajează copiii și părinții deopotrivă să descopere lucruri noi și să creeze o legătură de durată petrecând timp împreună.

Fiecare jucărie ține cont și de dorința noastră comună de a lăsa o lume mai bună copiilor noștri. Jucăriile selecționate sunt fabricate din materiale durabile, sustenabile, vopsite cu coloranți naturali pe bază de apă.

Valorile Noastre

Fie că ești unul dintre clienții noștri, fie că ești unul din brand-urile noastre partenere, acestea sunt valorile care ne reprezintă zi de zi:

Calitate și Integritate
Pasiune și Empatie
Ecologic și Sustenabil

ÎNAPOI SUS